Diederik van der Heijdendirecteur Optiek Van Wely

Diederik van der Heijden is winnaar van de City Award 2015 en in die hoedanigheid sinds 2016 verbonden aan de Roosendaal Business Award.

Deze spraakmakende zakenprijs staat in het teken van social capital, ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, toekomstvastheid en citymarketing en is een prachtige gelegenheid om doelen van onderwijs, (semi-)overheid en het Roosendaalse bedrijfsleven te verenigen. De prijs reflecteert de trots op Roosendaal en de trots op goed ondernemerschap en draagt daarmee concreet bij aan de regiostimulering.

Voorafgaand aan de award wordt in elke categorie een selectie gemaakt van genomineerden die voldoen aan de vooraf opgestelde criteria. Deze genomineerden worden door de jury tijdens een bedrijfsbezoek diepgaander bevraagd. Onze media-partner Wegener publiceert een redactioneel verhaal en de jury kiest de winnaar op basis van onafhankelijke toekenning van punten. Een boeiende presentatie van de bedrijven wordt aan het grote publiek getoond. De voorzitter van de jury reikt de prijs uit.

More in this category: « Jan Willem Passer Machiel Gelok »
Jurylid:

Roosendaal Business Award 2017

Website:
Optiek Van Wely
E-mail:
diederik@wely.nl